Aryna Sabalenka nu-l mai ascude pe noul iubit milionar și căsătorit. Unde au fost cei doi

de: Beatrice Dumitru
22 05. 2024
Aryna Sabalenka / Foto: Profimedia

La două luni de la moartea fostului ei iubit, tenismena Aryna Sabalenka este din nou în centrul atenției pentru viața sa personală. Aceasta nu se mai ascunde și a apărut alături de noul iubit, despre care se spune că este căsătorit și are copii. Unde au mers cei doi.

Aryna Sabalenka nu se mai ascunde

În urmă cu două luni, lumea tenisului era zguduită de o veste tragică. Konstantin Koltsov (42 de ani), partenerul Arynei Sabalenka (25 de ani, locul 2 WTA) a murit după ce a căzut de la etajul 23 al hotelului în care se afla, St. Regis Bal Harbour Resort, chiar în timul turneului de la Miami. După incident, tenismena dezvăluia că nu mai forma un cuplu cu fostul hocheist de ceva vreme.

Aryna Sabalenka a trecut peste moartea lui Koltsov și iubește din nou. Ea nu se mai ferește și s-a afișat cu noul său partener, confirmând astfel zvonurile apărute recent despre ea și milionarul cu origini grecești Georgios Frangoulis. Acesta este CEO-ul companiei Oakberry, un lanț de fast-food-uri care comercializează mâncare sănătoasă.

Aryna Sabalenka, alături de Georgios Frangoulis / Foto: Instagram @arynasabalenka

Unde au fost Aryna Sabalenka și noul iubit

Cei doi îndrăgostiți au apărut ținându-se de mână la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola, unde l-au vizitat pe danezul Kevin Magnussen (31 de ani), pilotul de la Haas. După aceea au luat masa în oraș, la cină fiind prezent și antrenorul jucătoarei din Belarus.

Georgios Frangoulis este mai mare decât Aryna Sabalenka cu zece ani și este căsătorit. Jucătoarea din Belarus e acuzată din nou că distruge o căsnicie, așa cum s-a întâmplat și în relația cu Koltsov, care și-a abandonat soția și copiii pentru ea.

Vezi și: Aryna Sabalenka, prima reacție după moartea lui Koltsov: ”Nu mai eram împreună”. Fosta soție a sportivului, detalii cutremurătoare

Sunt căsătorită cu Georgios. Dar voi cere divorțul. Au o aventură din California, de la Indian Wells”, a spus soția milionarului, conform presei internaționale.

Aryna Sabalenka, alături de Kevin Magnussen și Georgios Frangoulis / Foto: Instagram @arynasabalenka

Aryna Sabalenka, mesaj pentru Simona Halep

Simona Halep a revenit în circuitul  WTA în martie, după o decizie favorabilă a Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cazul de dopaj. dar revenirea ei pe teren nu a fost una ușoară. La Miami Open a fost eliminată în primul tur de Paula Badosa, iar apoi la turneul Trophee Clarins, a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme la genunchi.

Aryna Sabalenka, numărul doi mondial, a vorbit despre situația Simonei Halep și i-a transmis un mesaj de încurajare după această perioadă dificilă.

Vezi și: Cum a fost umilită Aryna Sabalenka de ucraineni după succesul de la Australian Open. Imaginea a făcut înconjurul lumii

„Îi urez toate cele bune, să rămână puternică şi sunt sigură că va reveni cât mai repede cu putinţă”, a declarat Sabalenka, conform Antena Sport.

Aryna Sabalenka a fost învinsă de Iga Swiatek, locul unu mondial, în finala de la Roma, la două săptămâni după ce a după înfrângerea de la Madrid. Cele două sunt considerate favorite pentru a juca o nouă finală la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, unde Simona Halep nu a primit wild-card.